Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

LEDENCOMPENSATIE Corona virus

 Beste sporter,
 
Om te beginnen hopen we dat het goed gaat met jou, je familie en je vrienden. Het is een bizarre en onwerkelijke tijd…

De uitbraak van het coranavirus in de wereld, heeft ook Nederland keihard getroffen. We ondervinden allemaal de gevolgen hiervan in ons leven. Er zijn gewone dingen die niet meer zo gewoon zijn: ouders en grootouders bezoeken, boodschappen doen en ja… sporten in de sportschool.

We vinden het verschrikkelijk dat we niet open mogen zijn voor onze leden, maar het is nodig om Nederland door de Coronacrisis heen te helpen. 

Ons team is ontzettend hard getroffen door deze situatie. Samen slaan we ons er wel doorheen en we zijn tot nu toe iedere dag hard bezig geweest om de sportscholen enorm veel extra aandacht te geven: schilderen, onderhouden van de toestellen, schoonmaken en het opknappen van alles en nog wat. Kortom, we hebben veel tijd besteed om de puntjes op de i te zetten.

De afgelopen tijd hebben veel leden ons een hart onder de riem gestoken, dat geeft ons energie om verder te gaan. Zo heeft men ons laten weten waarom de sportschool zo gemist wordt: lekker bewegen, sterk en fit worden en de sociale contacten met onze medewerkers en de sporters onder elkaar.

We hadden zo gehoopt jou na 6 april weer te mogen verwelkomen in onze sportscholen, maar helaas is dat nog niet het geval. Met een goede reden natuurlijk. De maatregelen zijn verlengd tot en met 28 april.

De vraag is hoe we nu verder gaan...

TOT EN MET 28 APRIL:

We hopen natuurlijk dat je ons wilt blijven steunen, het voortbestaan van de sportschool is afhankelijk van de contributies die we ontvangen. Daarom willen we je graag een vorm van compensatie aanbieden en hebben het volgende bedacht: 

Als het nog niet zo was dan is het nu wel zo

Met je abonnement mag je voortaan sporten in al onze locaties in Noord-Nederland.

Voorwaarde: je storneert je contributie niet en je zegt je abonnement niet op

Gratis thuissporten Fitsnack TV

Thuis sporten via jouw eigen online fitnesskanaal. Workouts, voedingsadviezen en andere tips om je 24/7 lifestylebegeleiding te geven. Snel, effectief, thuis.
Klik hier om de inlogcode aan te vragen

 

Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €100

We mailen je een voucher nadat de sportscholen weer open mogen.

Wil je de Goodiebag? Stuur dan een e-mail aan
ledenadministratie@ronhaans.nl + de locatie waar je sport

Voorwaarde: je storneert je contributie niet en je zegt je abonnement niet op
 

Geen contributieverhoging in 2020 

 NA 28 APRIL:

Indien blijkt dat we in de maand mei onze deuren nog niet mogen openen voor onze leden, dan heb je met betrekking tot het innen van de contributies 2 opties:
De contributie van mei mag worden geïncasseerd. Indien je voor deze optie kiest, hoef je niets te doen. Met deze optie steun je je sportschool, dankjewel!
Er zal vanaf mei totdat de sportschool weer open gaat geen contributie worden geïncasseerd. Kies je voor deze optie, stuur dan een mail naar ledenadministratie@ronhaans.nl (vermeld wel je locatie)
 
 

Ben je lid van 24/7 Fitness Centrum Ron Haans? Vraag hier je inloggegevens voor Fitsnacks.TV aan!

 

Wij blijven keihard werken om na deze crisis jullie sportschool als altijd perfect voor elkaar te hebben en we verheugen ons er ontzettend op om jou weer terug te zien in jouw sportschool!
 
Let goed op jezelf en elkaar!
 
Team Ron Haans
 
Let op: de mailing geldt niet wanneer je bij ons traint via BFNL