Volg ons nu!

Volg ons nu!

Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal

Sporten wanneer jij dat wilt: overdag of ‘s nachts, door de week, in het weekend en zelfs op feestdagen. Het kan bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal. Ons mooie, hippe fitnesscentrum in hartje Stadskanaal is een sportcentrum met gezellige lounge, een eigen zonnestudio, sauna’s en luxe kleedkamers. Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal ligt aan een grote, gratis parkeerplaats.

Fitness Stadskanaal

Elke dag en elke nacht is Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal open. In deze prachtige sportschool kun je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar terecht voor een persoonlijke workout, om te werken aan je conditie, kracht, afslanken of revalidatie. In onze grote en ruim opgezette fitnesszaal vind je een groot aanbod cardio-, fitness- en krachttoestellen van de topmerken LifeFitness en Matrix! Verder vind je in Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal een spinningzaal en een danszaal voor lessen bewegen op muziek (bom).

Bemande openingstijden

Maandag tot en met donderdag:
09:00 - 12:00 en 16:00 - 21:30
Vrijdag:
09:00 - 12:00 en 16:00 - 21:00
Zaterdag:
Onbemand
Zondag:
Tijdelijk zijn wij op de zondag bemand geopend van 09.30 - 11.30. Om 10.00 uur bieden wij ook een spinningles aan. 

Voor de zondagen dat wij bemand geopend zijn kunt u op de Facebookpagina kijken of bij ons informeren om welke zondagen het gaat. 

Buiten de bemande openingstijden zijn wij 
24/7 onbemand geopend!

 

 

Stadskanaal

Beneluxlaan 2A

9501 CT

Tel: 0599 - 65 50 08
stadskanaal@ronhaans.nl

Like ons op Facebook

Personal Training

Bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal kun je sporten onder leiding van personal trainer Tim de Groot. De Groot Personal Training staat voor deskundigheid, consistentie, doelgericht trainen, resultaat, uitdaging, variatie en afwisseling. De personal trainer maakt persoonlijke trainingsschema's, gericht op het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen. Hij monitort jouw vorderingen, motiveert je en begeleidt de technische uitvoering van oefeningen om de kans op blessures te verminderen.

Voedingsdeskundige Stadskanaal

Wil je afvallen in Stadskanaal? Zoek je advies voor gezondere voeding? Of heb je een aandoening waarvoor een aangepast voedingspatroon nodig is? Bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Stadskanaal kun je terecht voor persoonlijke voedings- en dieetadviezen van voedingsdeskundige en diëtiste Heidi Wubs van Previtas Dieet- & Leefstijladvies. Previtas stemt dieet- en leefstijladviezen af op jouw persoonlijke situatie. Want iedereen is verschillend, we hebben allemaal ons eigen onze eigen leefstijl, voorkeuren en lichaamseigenschappen.

 

OOK TE VINDEN OP DEZE LOCATIE