Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Over Ron Haans

Al vele jaren zijn we actief bezig in onze sportschool in Winschoten, Groningen, Weener, Stadskanaal, Hoogezand en binnenkort ook in Veendam! Diverse verbouwingen hebben we laten plaatsvinden om u met trots kennis te laten maken van ons idee van een compleet Sport & Gezondheidscentrum waar u goed kunt sporten en trainen. Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum is elke dag en elke nacht open. Je kunt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar terecht in deze traditionele fitness voor een persoonlijke workout in onze prachtige fitnesszaal met een groot aanbod cardio, fitness en krachttoestellen van de wereldmerken LifeFitness en Matrix! Ook is het mogelijk om in onze fitness in te trainen onder leiding van een personal trainer.

Groepstrainingen

Bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Winschoten kun je terecht voor zo’n dertig verschillende groepstrainingen. Tijdens deze groepstrainingen maken onze trainers het verschil. Zij helpen je verder bij het bereiken van je doelstellingen. Jij moet plezier krijgen in een gezonde levensstijl, dat is wat wij willen. 

eGym

Fit & Vitaal in slechts twee keer een half uurtje fitness per week. Het kan met de eGYm Cirkel van Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum. In workouts van slechts 30 minuten boek je efficiënt, veilig en snel resultaat. Wil je niet urenlang in de sportschool zitten maar toch fit & vitaal zijn? Het kan met eGym. 

Meer dan alleen maar sport & fitness

Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum biedt meer dan alleen maar sport. Zo kun je er heerlijk bruinen en ontspannen onder de zonnebank en is er gelegenheid om te relaxen in onze gezellige bar en loungeruimte. 

Voedings- en leefstijl adviezen

Een gezonde lifestyle is meer dan alleen sporten. Ook gezonde en gevarieerde voeding draagt bij aan een gezond leven. Wil jij je fit en lekker voelen? Kom voor voedings- en leefstijladviezen naar onze diëtisten en voedingsdeskundigen. Zij bieden ook specialistische voedingsbegeleiding van onder meer topsporters, zwangere vrouwen en mensen met een ziekte of aandoen

Outdoor sports

Heerlijk buiten lopen of fietsen kan natuurlijk altijd. Maar wil je buiten trainen onder deskundige begeleiding? Wil je een stok achter de deur? Of vind je lekker actief bezig zijn gewoon leuker in groepsverband? Kies dan voor outdoor sports van Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum.

Bootcamp

Onze bootcamptrainingen zijn pittige conditietrainingen voor mensen die wel wat uitdaging kunnen gebruiken. Begint het bij jou te kriebelen als je een stormbaan ziet? Dan is bootcamp echt iets voor jou! Het belangrijkste verschil: bij bootcamp maken we gebruik van natuurlijke obstakels in het bos.

Zonnebank en sportmassages

Heerlijk bruinen? Ook dat is mogelijk bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum. Niet alleen krijg je hiervan een heerlijk zomers kleurtje, het werkt ook nog eens zeer ontspannend.

Bij sport & gezondheidscentrum Ron Haans kunt u gebruik maken van Sportmassages. Dit kan alleen op afspraak. Neem contact op voor meer informatie.

Spinning

Zoek je een super effectieve en toch eenvoudige workout? Denk eens aan spinning. Deze groepsles indoorcycling is bijzonder populair voor iedereen die wil afslanken of kracht en conditie wil opbouwen. Het ritme van de muziek bepaalt het tempo, dankzij de muziek is spinning altijd weer anders.