Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Groepslessen

Met onze groepslessen blijf je fit en blijf je lachen.

Sporten hoort leuk te zijn. Ons gevarieerde groepslesprogramma is zeer goed voor je lijf, maar zorgt ook voor heel veel plezier. Ervaar de intense haast tijdens een Spinningles of leef je helemaal uit tijdens een les B-kick. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij helpen je om echt plezier te krijgen in een gezonde levensstijl.


Wij bieden veel verschillende groepslessen aan. Je zult dus zeker een les vinden die bij jou en je levensstijl past en waar je enorm veel plezier in zult hebben. In de groepslessen ontmoet je veel nieuwe mensen en kun je nieuwe vrienden maken. Trainen in groepsverband houdt je gemotiveerd om mee te blijven doen.


Iedere les heeft zijn eigen voordelen. Er zijn bijvoordbeeld lessen gericht op conditie, zoals Spinning waarbij je een maximum aan calorieën verbrandt. Daarnaast bieden we ook spierversterkende lessen, zoals Bodypower en Ab & Stretch om strakker in je lijf te komen. Verder zijn er ook nog choreografielessen, zoals Steps en Aerobics om je coördinatie te verbeteren op leuke en vrolijke muziek.


Voor een duidelijk overzicht van de groepslessen verwijzen wij u naar het lesrooster van de desbetreffende vestiging.
Groepslessen houden je gemotiveerd om iedere keer weer mee te doen. Hierdoor zul je je steeds sterker en zelfverzekerder gaan voelen. Wist u dat?

Bij de sportscholen van Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans heeft u een ruime keuze aan lessen!

 

Bekijk direct het lesrooster van jouw club!