Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Fysiotherapie

Bij 24/7 Fitness Centrum Ron Haans kunt u op verschillende locaties voor fysiotherapie terecht. Onze fysiotherapeuten bieden verschillende behandelingen aan, waaronder oefentherapie, shockwave therapie en dry needling.

Welke therapie├źn bieden wij aan:

  • Fysiotherapie
  • Oefentherapie
  • Medisch traning Therapie
  • COPD
  • Shockwave
  • Dry Needling
  • Sport revalidatie en begeleiding
  • Medical Taping
  • Rug Expert
  • Nabehandeling mogelijkheden voor sportlidmaatschap inclusief begeleiding

Fysiotherapie aan huis:

Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Het behoort tot de mogelijkheden een afspraak te maken voor fysiotherapie aan huis. In dat geval is er wel een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Fysiotherapie

Maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt je bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken. Soms krijg je alleen advies, soms ook een behandeling.

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut precies weten wat je lichamelijke klachten zijn. Zo kan hij vaststellen of je gebaat bent bij fysiotherapie of eerst naar je huisarts moet. Zo’n uitgebreid gesprek is niet nodig als je door de huisarts of medisch specialist bent doorverwezen naar een fysiotherapeut.

Onderzoek

Als duidelijk is dat fysiotherapie je kan helpen, ga je samen met je fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. Hij wil ook weten wat je persoonlijke doelen zijn. Wat hoop je met de behandeling te bereiken? Wat wil je (weer) kunnen?

De fysiotherapeut onderzoekt ook het lichaamsdeel waar je last van hebt, en kijkt welke invloed je klacht of aandoening heeft op je houding en de manier waarop je je lichaam beweegt.

Behandeling

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met jou het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken.

Direct inschrijven

Vanaf 01.02.23 hebben we op de locatie Winschoten weer een fysiotherapeut! Je kunt je alvast opgeven aan de balie.

Locatie:

24/7 fitnesscentrum Ron Haans 

Prenger en Hoekman

0597 - 41 32 36
info@prengerhoekman.nl