Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Buitentrainingen bij 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans

Vanaf 18 januari hebben we op een aantal locaties van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans weer tenten geplaatst voor buitentrainingen. Ieder lid van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans kan hiervan gebruik maken, ook wanneer jouw club geen buitentrainingen biedt. Hieronder vind je een overzicht van de clubs waar je terecht kunt. 

Locaties buitentraining

Nu reserveren

ronhaans

Wat houdt een buitentraining in?

Op een aantal locaties van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans hebben we tenten geplaatst waaronder je vrij kunt fitnessen. We stellen diverse materialen en apparaten aan je beschikbaar, zodat jij een volwaardige training kunt doen. Je kunt je inschrijven in tijdslots deze verschillen per locatie. Het juiste rooster kun je via de mail van je hoofdvestiging vragen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Als lid van 24/7 Ron Haans heb je een e-mail ontvangen met een unieke link waarmee je een account kunt aanmaken bij ons reserveringssysteem. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord in dat is gekoppeld aan jouw lidmaatschap. Met deze inloggegevens heb je toegang tot het reserveringssysteem. Vervolgens kun je je inschrijven voor een tijdslot dat jou past op een locatie bij jou in de buurt.

Heb je de e-mail niet ontvangen? Neem dan contact op met ons op.

Contact opnemen

 

Meld je aan voor buitentrainingen

Via ons externe inschrijfsysteem schrijf je je gemakkelijk in voor een tijdslot dat jouw uitkomt, op jouw dichtsbijzijnde locatie.

Waar?

Assen, Groningen Peizerweg, Winschoten, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal of  Bedum

Wanneer?

Elke dag in tijdsloten die verschillen per vestiging, er mogen max. 2 personen per tijdsslot trainen.

Nu reserveren