Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Sluiting sportschool

Sluiting sportschool

Terug naar BREAKING NEWS | Gepubliceerd op:

Helaas zijn wij opnieuw genoodzaakt onze deuren tijdelijk te sluiten. Wij willen er alles aan doen om toch in deze tijd samen aan jullie gezondheid te werken.

 Op diverse locaties komen volgende week de mogelijkheden om buiten te sporten. Hiervoor moet wel gereserveerd, klik hier voor ons reserveringssysteem.

Daarnaast gaan wij het volgende aanbieden: outdoor gym (tenten op diverse locaties; online lessen; personal training en thuis trainingsschema's.

Voor de leden met EGym blijft de mogelijkheid bestaan om via de EGym app diverse trainingen te volgen en te registreren en zelf bijhouden zodat je je eigen fitheid goed in de gaten kunt houden.

Onze vestiging in Weener blijft open, in Duitsland gelden de 2G maatregelen. Dit betekent dat je kunt trainen op vertoon van je QR-code of herstelbewijs plus ID-kaart. Voor al onze leden is daar de mogelijkheid om ook 24/7 binnen te sporten. De eerste keer moet je wel je tag laten activeren tijdens de bemande uren.

We wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Team Ron Haans

 

Let op!
Aankomende week komt er een nieuwe mail waarin de locaties met de buitengym en de openingstijden volgen. Hou ook onze social media kanalen en website in de gaten voor meer informatie.

Misschien ook interessant:

BREAKING: Dit zijn de regels in Duitsland

BREAKING: Dit zijn de regels in Duitsland

De coronamaatregelen verschillen in Duitsland natuurlijk van die in Nederland. Daarom zetten we alle belangrijke regels voor onze sportlocatie in Weener hier voor je op e…