Belangrijk nieuws!

  Wij zijn weer geopend!

Lees meer

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Nieuwe abonnementen!

Nieuwe abonnementen!

Terug naar BREAKING NEWS | Gepubliceerd op:

 Ter compensatie van de lockdown verlagen we per 31 augustus onze abonnementskosten!

We hebben goed nieuws! Ten eerste zijn onze deuren vanaf 1 juli 2020 weer geopend. Het was eerst even spannend maar we zien dat iedereen zich aan de regels houdt. We nemen anderhalve meter afstand, 2 handdoeken mee: één voor jezelf en één voor je gebruikte apparaten en we denken om elkaar!  Ten tweede we hebben besloten om in deze onzekere tijden en dankzij alle steun en warmte die we van onze leden hebben ontvangen tijdens de lockdown, een tegemoetkoming te doen en onze prijzen naar beneden aan te passen.  

Wat moet ik doen?

We beginnen met de nieuwe abonnementsvormen vanaf 31 augustus 2020. Alle vestigingen gaan over op 4-wekelijkse betalingen, dus houd er rekening mee dat de betalingsdatum niet altijd op de 1ste van de maand is. Je moet het omzetten van je abonnement zelf doorgeven aan de balie bij de vestiging waar jij staat ingeschreven! Zolang wij geen omzet formulier van je hebben gekregen, blijft het oude abonnement van kracht. 

Je vindt de nieuwe abonnementen op onze abonnementspagina.

We wensen iedereen heel veel sportplezier! Blijft gezond.Met sportieve groet, Team Ron Haans

Misschien ook interessant:

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot uiterlijk 27 september gratis! Je betaalt geen abonnementsgeld en geen inschrijfkosten. Je betaalt alleen voor de tag (€39.99). Je kunt je v…