Belangrijk nieuws!

  Wij zijn weer geopend!

Lees meer

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Gesloten i.v.m. Coronavirus

Gesloten i.v.m. Coronavirus

Terug naar BREAKING NEWS | Gepubliceerd op:

Helaas moeten wij mededelen dat onze sportscholen tot 28 april moeten sluiten in verband met het Coronavirus. De locaties zijn gesloten voor 24/7 Fitness. Fysiotherapie gaat daarentegen wel gewoon door.

Voor meer informatie, volg ons op Facebook en houd onze website in de gaten. Hier houden wij iedereen op de hoogte van de vorderingen met betrekking tot de situatie.

Veelgestelde vragen m.b.t. het Coronavirus

V: Zijn de clubs van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans open?
A: Nee, alle clubs van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans zijn gesloten vanaf 15 maart tot 28 april 2020. Hiermee volgende we de aanwijzingen van de Nederlandse regering.

V: Hoe lang blijven de clubs van 24/7 Fitness Centrum Ron Haans gesloten?
A: De clubs zullen op laste van de overheid gesloten blijven tot 28 april. Hopelijk is tegen die tijd de situatie verbeterd en kunnen de clubs weer open.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
A: Als lid van 24/7 Fitness Centrum Ron Haans kun je gratis gebruik maken van FitsnacksTV. Ook nu de clubs gesloten zijn, zijn we er voor je om je te helpen fit te worden! Lees alles over FitsnacksTV.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege het Coronavirus?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken door gebruik te maken van Fitsnacks.TV, jouw eigen fitnesskanaal. Als lid heb jij gratis toegang tot deze exclusieve content. Lees alles over Fitsnacks.TV. Voor wijzigingen aan het abonnement gelden de algemene voorwaarden.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?
A: We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier uiterlijk in de eerste week van april verder over informeren.

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn?
A: We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April. 

V: Kan ik mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

 

Misschien ook interessant:

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot uiterlijk 27 september gratis! Je betaalt geen abonnementsgeld en geen inschrijfkosten. Je betaalt alleen voor de tag (€39.99). Je kunt je v…