Belangrijk nieuws!

  Wij zijn weer geopend!

Lees meer

Volg ons nu!

Volg ons nu!

Volg ons nu!

De sportscholen gaan weer open!

De sportscholen gaan weer open!

Terug naar BREAKING NEWS | Gepubliceerd op:

 Alle sportscholen van 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans gaan per 1 juli weer open! Lees hier de gezondheidsmaatregelen die we nemen.

Eindelijk is het zover! Aanstaande woensdag 1 juli 2020 mogen wij onze deuren officieel openen en hier zijn we enorm blij mee. Via deze nieuwsbrief willen we jullie zo goed mogelijk informeren.

Hoe nu verder?
De eerste keer dat je weer binnen gaat sporten, moet je je tijdens de bemande uren melden bij de balie. We vullen dan samen een checklist in, daarna activeren we je TAG en mag je 24/7 komen sporten.

Nu we weer binnen gaan trainen, is er een aantal zaken erg belangrijk en gelden er onder andere de volgende regels:

  • Indien je wilt meedoen aan een groepsles, is het verplicht om je aan te melden via onze website: ga naar ronhaans.nl en log in bij jouw club*.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Neem tijdens je training twee handdoeken mee: één voor jezelf en één voor het schoonmaken van de toestellen. Let op: zonder handdoeken geen toegang.
  • Maak het materiaal na gebruik schoon met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen.
  • Altijd in- en uitchecken met je TAG. Let op: zonder tag geen toegang.
  • De kleedkamers, douches en sauna's zijn geopend, houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar.

* Log in met het e-mailadres waarmee je bent aangemeld bij Ron Haans. Heb je dit nog nooit gedaan? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Wordt je e-mailadres niet herkend? Neem dan contact op met je club. Maak geen nieuw account aan.

Veelgestelde vragen

Kan ik veilig sporten?
Ja, dat kan! Onze ventilatiesystemen voldoen in alle ruimtes aan de hoogste eisen. Daarnaast zijn er looproutes gemaakt en staan toestellen op voldoende afstand van elkaar.
Kan ik gebruik maken van het toilet?
Ja, dat kan! De gebruiker reinigt zelf voor en na gebruik het toilet met het daarvoor beschikbaar gestelde schoonmaakmateriaal.
Kan ik na mijn training douchen?
Ja, na je training kun je douchen. Ook in de kleedkamers en in het douchegedeelte moet je 1,5 meter afstand bewaren. Hierdoor is er beperkte ruimte.
Kan ik in de sauna?
Ja, de sauna's gaan open. Houd tijdens het gebruik van de sauna wel 1,5 meter afstand van elkaar. De ruimte is hierdoor beperkt.
Kan ik weer onder de zonnebank?
Ja, dat kan! Maak hiervoor wel eerst een afspraak bij de balie. De gebruiker reinigt zelf voor en na gebruik de zonnebank met het daarvoor beschikbaar gestelde schoonmaakmateriaal. 

Tot slot!
Het is natuurlijk van belang dat we iedereen het gevoel kunnen geven dat er bij ons veilig gesport kan worden. Het laatste wat we willen is, dat we streng moeten handhaven binnen onze eigen clubs. Dat geeft zowel jullie als ons geen prettig gevoel. We hopen dat we samen met jullie veilig en verantwoord kunnen gaan sporten.

Vind je het spannend om weer te beginnen? Kom dan eerst een kijkje nemen, de koffie staat klaar! 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Ook wij hebben dit nog niet eerder meegemaakt en hopen op een goed begin van onze (her)opening!

Alvast bedankt voor jullie begrip en graag tot snel! 

Misschien ook interessant:

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot 27 september gratis!

Word nu lid en sport tot uiterlijk 27 september gratis! Je betaalt geen abonnementsgeld en geen inschrijfkosten. Je betaalt alleen voor de tag (€39.99). Je kunt je v…