Fitness Winschoten, Hoogezand en Groningen

Fitness is uitermate geschikt om een gezond en fit leven na te streven. Een groot voordeel van fitness is, dat het zowel binnen als in de buitenlucht kan worden beoefend. In onze drukke moderne maatschappij waarin we steeds minder worden gedwongen om te bewegen is aandacht voor onze gezondheid en lichamelijke conditie een essentiële zaak.

In onze grote fitnesszaal zult u niet alleen versteld staan van onze uitgebreide keuze uit krachtoefeningen, maar ook de hoeveelheid cardio-apparatuur van het merk Life Fitness. Laatst genoemde zijn trainingstoestellen zoals: fietsen, loopbanden, stepapparaten, crosstrainers en roeimachines waarmee u uw conditie kunt verbeteren. Alle toestellen zijn uitgerust met hartslagmeters, die u de mogelijkheid geven zo optimaal mogelijk te trainen. Natuurlijk staan onze ervaren en deskundige fitness- en cardio-instructeurs u graag terzijde om samen met u een doelgericht, veilig en verantwoord programma op te stellen.

Intake en testen

Tijdens dit gesprek bespreken we uw doelen, nemen we een fit-test en vetpercentagemeting bij u af en met deze gegevens gekoppeld aan uw wensen, stellen onze deskundige instructeurs voor u een trainingsschema op! Uiteraard neemt onze instructeur u mee langs alle apparatuur om deze uit te leggen. Alleen op deze manier weet u zeker dat u op een verantwoorde manier bezig bent en blijft sporten! Want nu een aantal trainingsweken wordt de fit-test bij u herhaald om de resultaten te bekijken en om eventueel het trainingsschema opnieuw aan te passen!

Bedrijfsfitness

Fitness

Groepslessen

Zonnebank

Sportvoeding

Ricochet

Sportmassage

Diëtistenpraktijk

Buiten

Spinning

Zaalvoetbal